Vizija i metodologija

Ponosimo se otvorenošću tvrtke, shvaćamo važnost novih ideja i protoka znanja, stoga rado prihvaćamo nove suradnje i nove izazove. Otvorenost je i princip na kojem komuniciramo sa našim klijentima jer se na taj način razvijaju nove ideje i ubrzano stvaraju nove poslovne mogućnosti na obostranu korist.

Naša vizija je postati vodeći kompletni ICT/IOT pružatelj usluga u oblaku u regiji.

U ICT domeni stremimo k tome da postanemo vodeći u polju ITaaS usluge, na način da klijentu budemo premium outsourcing opcija odnosno da klijent ugovaranjem vanjskih suradnika u području IT procesa i funkcija nema nikakve nedostatke, samo prednosti. Navedeno nam omogućuje vlastita ITaaS platforma sagrađena od nule i temeljena na gotovo 15 godišnjem iskustvu.

U IoT domeni nastojimo, kroz potpuno vlastitu platformu, uspostaviti hub za digitalnu transformaciju glavnih poslovnih vertikala, na način da korisniku pružamo kompletno rješenje (uređaje, softver, konzalting, implementaciju, podršku) kroz samu platformu (ne samo manualno), što predstavlja unikatnu uslugu na europskoj razini.

Naša nastojanja u svim domenama poslovanja uvijek su usmjerena ka principu „ključ u ruke“, ideja nam je osloboditi klijenta stresa beskrajnog razvoja tehnologije.

image
Image