IOT

Rješenja i usluge

IoT smo pioniri u regiji, još od začetka IoT koncepta čvrsto vjerujemo da je jedan od najvažnijih alata za digitalizaciju naše budućnosti. Pomažemo Vam u Vašim projektima digitalnih transformacija, a posebno smo ponosni na našu thynkr platformu, istinski inovacijsko rješenje koje Vam omogućuje da cijelu Vašu digitalnu transformaciju odradite na jednom mjestu!

Mogućnosti digitalnih transformacija su beskonačne. Poput LEGO kockica, postoji neograničen broj načina na koji možemo složiti neke elemente kako bi dobili sasvim drugačije rješenje. Na taj se način često mogu riješiti problemi koji do sad nisu imali direktnu potporu u digitalizaciji.

5 godina IoT razvoja i iskustva sa LoRa WAN tehnologijom
Cjelovita rješenja u gotovo svim vertikalama (SmartCity, Energetika, Logistika i transport, Zdravstvo, Obrazovanje, Građevina, Proizvodnja i tvornice, Uzgoj životinja, Poljoprivreda, Trgovina, Zaštita i sigurnost, Promet i infrastruktura, Turizam)
Desetine zastupstva i partnerstva sa vodećim svjetskim IoT proizvođačima i service pružateljima usluga
image
Image
image

Ukoliko projekt zahtijeva, za potrebu vaše digitalne transformacije možemo razviti i custom hardver; ništa nije nemoguće u uzbudljivom području digitalnih transformacija.

Naši stručnjaci će Vam pomoći da lakše i brže dostignete željeni cilj, da ne lutate nepotrebno bespućima IoT digitalizacije.

Uz krojenje rješenja po mjeri, od naših specijalista možete očekivati sve standardne integratorske usluge iz polja IoT-a.

Projektiranje
Konzalting (za krajnje korisnike, za partnere, za developere)
Edukacija/radionice
Provedba PoC-eva i pilota
Implementacija produkcije
Održavanje
Image