ICT

IT as a Service (IT kao usluga)

Ponosimo se jedinstvenom uslugom premium IT podrške u regiji na način da za klijenta djelujemo kao organski element tvrtke, a ne kao outsourcing tvrtka koja samo preuzima neke IT funkcije.

Ono što nas razlikuje od drugih je vlastito izgrađena ITaaS platforma (EU fond projekt – IKT 2019.) koja omogućuje našim klijentima 3 različita nivoa IT podrške i konzaltinga koji su potpuno softversko integrirani i kroz koje pružamo daleko višu uslugu od puke IT podrške.

Naša ITaaS usluga je sagrađena na 3 stupa:

Reaktivna ICT podrška (kvarovi, korisnički zahtjevi, izmjene i slično)
Proaktivna ICT podrška (algoritamski predefinirano, ne ovisi o djelatnicima, njihovom broju, kvaliteti, izbivanjima)
Strateška ICT podrška (gradnja i praćenje dugoročnih ciljeva)
image
Image
image

Naša ITaaS platforma uključuje ključne tehnologije poput automatizacije ugovora, billing-a, ticketing-a, asset management-a, change management-a, korisnićkog portala, predikcije, analitike… Što je sve zapravo manje bitno. Ono što je važno jest da navedene tehnologije omogućuju potpunu integraciju nas kao vanjske tvrtke sa Vašim stvarnim poslovnim procesima i djelatnicima, te s druge strane potpunu integraciju Vaše tvrtke u cijeli ICT proces na način da u svakom trenutku imate punu kontrolu i transparentnost nad ICT operacijama Vaše organizacije.

Također podržavamo i hibridne scenarije, gdje Vaši IT djelatnici mogu pod jednim okvirom djelovati sa našim IT djelatnicima dok su svi procesi savršeno sinkronizirani od strane naše platforme:

Potpuni hibridni sustav – dijeljena odgovornost za bilo koja od 3 stupa (Vaš IT tim / Naš IT tim)
Djelomični hibridni sustav – dedicirana odgovornost za bilo koja od 3 stupa (Vaš IT tim + Naš IT tim)
Potpuni outsourcing – potpuna odgovornost za sva 3 stupa (Naš IT tim)
Image