Voliš prodaju i izazove?

Postani dio našeg tima!

Zanima te rad na dinamičnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama? Voliš timski rad? Uvijek nastojiš pronaći najbolje moguće rješenje za zadatak na kojem radiš? Ako je tvoj odgovor pozitivan, onda si osoba kakvu tražimo.

Callidus Grupa je mjesto na kojem možeš pokazati svoje sposobnosti, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu. Temelj naše tvrtke je znanje te u Callidusu ono počiva na vrijednim i talentiranim ljudima. Kompetentni i motivirani zaposlenici, koji zajednički teže prema ostvarenju istog cilja, vitalni su faktor našega uspjeha. Ponosimo se raznolikošću znanja, vještina i iskustva naših zaposlenika.

Ako ti sve navedeno zvuči privlačno, a istovremeno si proaktivna i visoko motivirana osoba, profesionalnim izazovima prilaziš s pozitivnim stavom, brzo učiš i spreman/na si za timski rad, pošalji nam svoju prijavu na jedno od otvorenih radnih mjesta ili nam pošalji otvorenu prijavu i pružiti će ti se mogućnost postati dio našeg tima.

Otvorena prijava
IT Tehničar
Administracija i financije (Student)
image
Image