O nama      Kontakt

Web i video konferencije
Temelji za suradnju novog doba


Bilo da želite održati prodajni razgovor, predstaviti neki proizvod, održati sastanak tima, diskutirati o razvoju proizvoda ili čak održati sastanak izvršnog odbora - videokonferencija kombinira intimnost i efikasnost razgovora licem u lice sa uštedama, fleksibilnošću i praktičnosti online suradnje.

Ubrzajte poslovne procese sa jednostavnim online sastancima koji pružaju osjećaj timskog rada u istoj prostoriji. Moguće je održavati virtualne sastanke bilo za male ili velike grupe, ne gubeći pritom osjećaj sjedenja za istim stolom. Različite osobe mogu prema potrebama preuzeti vođenje određenog dijela sastanaka te dijeliti svoj ekran sa ostalim sudionicima, a svatko za sebe može kroz sustav voditi zabilješke tako da ima zapis sa sastanka za sebe ili za dijeljenje.

Personalizirajte komunikaciju


Komunikacija licem u lice je neosporno najkvalitetniji način komunikacije. Gledajući nekoga, jasno možete pročitati govor tijela i izraze lica, što vam daje informaciju kako sugovornik zaista prihvaća informacije koje ste mu prenijeli, a isto tako vam daje smjernice kako reagirati dalje.

Veliki problem komunikacije licem u lice jest što zahtjeva puno vremena, novaca i ostalih resursa, a ti troškovi eksponencijalno rastu čim je sugovornik geografski dalje, pogotovo kad treba organizirati sastanak više nepovezanih strana.

Uključite klijente i partnere u video sastanke


Korištenjem WebRTC tehnologije, naš sustav omogućuje Web i Video kolaboraciju, sa bilo kojim klijentom u svijetu. Sva potrebna audio i video tehnologija integrirana je u bilo koji web browser koji podržava WebRTC. To organizacijama daje mogućnost da u interaktivne video sesije uključe i klijente i partnere koji ne moraju imati instalirane nikakve dodatne aplikacije, samo moraju imati web kameru i pristup internetu.

Mogućnosti su neograničene. Od bolje koordinacije projekata sa klijentima koji su geografski daleko, preko kvalitetnije suradnje sa inozemnim principalima pa do superiorne udaljene podrške klijentima.