O nama      Kontakt

Radna snaga IT sustava
Vaši zadaci oslanjaju se na dostupnost i performanse vašeinformatičke infrastrukture. Bolje performanse sustava i aplikacija počinju sa serverom.

Callidus Vam može pomoći u odabiru i implementaciji servera koje su lako upravljivi, i efikasni – i dostupni u kritičnim situacijama za Vaše poslovanje kako bi bili konkurentni.

Vaš sustav za pohranu je mjesto gdje su svi Vaši podaci pohranjeni u sistemskom okruženju. Vaši korisnici i aplikacije konstantno pohranjuju podatke u server, te ih primaju iz servera. Povećana količina podataka i korisničkog volumena može ugroziti Vaš storage sustav vrlo brzo, te povećati cijenu menađiranja.

Callidus rješava Vaše kritične storage izazove, uključujući performanse i kapacitet, sa inovativnim fizičkim, cloud, i virtualiziranim storage tehnološkim rješenjima.

Naša su rješenja dizajnirana da rastu zajedno sa Vašim poslom i podacima, pružajući fleksibilnu virtualizaciju, te garantirajući poslovni kontinuitet sa pojednostavljenim i cjenovno prihvatljivim backupom, i recovery opcijama.

Callidus u serverskom I storage svijetu koristi najnovije koncepte konvergencije I hiperkonvergencije gdje se serveri I storage stapaju u jedinstvenu platformu koja je daleko efikasnija, brža, jednostavnija I jeftinija nego klasični sustavi bazirani na Iscsi ili fiber channel tehnologiji.


Konvergentna infrastruktura stvara učinkovitost

Ako pokrećete aplikacija na virtualiziranoj infrastrukturi, vjerojatno razmišljate o iznajmljivanju cloud usluge ili o poboljšanju svog postojećeg hardvera sa ciljem smanjenja troška i povećanja efikasnosti.
Što je od ponuđenog ispravan pristup ?

Da li da iskoristite Cloud computing opciju? Ili biste napravili vlastito Cloud computing okruženje koje daje mogućnosti velikih Cloud providere u svojoj postojećoj infrastrukturi?

Konvergentna infrastruktura pomaže sa zadnjih odabirom. Objedinjuje data centar mogućnosti sa mogućnostima centraliziranog menađmenta i opcijom skaliranja – eliminira probleme sa kompatibilnošću u varijanti zatvorenog fizičkog okruženja. Nadalje pojednostavljuje nabavu, implementaciju i korištenje konvergirane infrastrukture. Oponašanje arhitekture, procesa i prakse najvećih Cloud providera počinje sa konvergentnom infrastrukturom. Smanjujete kompleksnost, cikluse i trošak. To Vam omogućava mijenjanje ekonomske politike u Vašem IT odjelu.

Sljedeća generacije konvergentne infrastrukture: Hyperkonvergentna


Zadnja generacija konvergentne infrastrukture se naziva hiperkonvergencije. Donosi najveću vrijednost. Hyperkonvergentna infrastruktura odnosi se na performanse, kapacitet, mobilnost i pitanja upravljanja zanemarena u prethodnim valovima konvergirane infrastrukture.

Postiže VM povezivost prateći koji podaci pripadaju kojem virtualnom stroju, omogućujući VM mobilnost. Eliminirajući redundantne operacije čitanja i pisanja, Hyperkonvergentna infrastruktura postiže efektivne performanse. Postiže efikasnost u kapacitetu smanjujući „Foot print“ podatka na produkciju i backup storage sa de duplikacijom, kompresijom i optimizacijom podatka na ulasku u sistem.

Hyperkonvergentna infrastruktura drastično smanjuje cijenu posjedovanja. Eliminira spremljenu tehnologiju, omogućuje rapidno raspoređivanje aplikacija, smanjuje radne sate potrebne za održavanje, sprječava pretjerano investiranje i velike provizije, te maksimizira infrastrukturnu investiciju. Učinkovitost podataka, na razini de duplikacije kompresije i optimizacije također poboljšava performanse.
Microsoft Storage Spaces I Scale Out File Server

Callidus je u partnerskom odnosu sa poznatim svjetskim brandovima koji uključuju Microsoft, Dell i Supermicro kako bi Vam omogućio najnovije hardver i softver komponente za Vašu arhitekturu sistemskog rješenja.

U domeni CIB (Cluster in a Box) rješenja smo lideri u regiji te smo posjedujemo veliko iskustvo u projektiranju i implementaciji ovog revolucionarnog i hyperkonvergiranog sustava koji u sebi sadrži cijeli privatni Cloud u jednoj redundantnoj kutiji.