O nama      Kontakt

Treba Vam kontakt centar na mjesec dana? Nema problema!

Stavite korisnika Vaših usluga u centar svog svijeta bez kapi znoja. Naš moćni sustav za kontakt centar baziran na cloudu, fleksibilan je, lako i brzo se implementira, i vrlo je jednostavan za korištenje.

Callidus cloud kontakt centar je baziran na moćnoj 3CX platformi koja je cjelovita platforma za kontaktni centar kao i kompletan sustav ujedinjene komunikacije.

U slučaju kratkotrajnih kampanja, po potrebi klijenta Callidus osigurava najam apsolutno sve opreme za pokretanje kontaktnog centra uključujući i PC računala, slušalice, ali i mrežnu opremu. Po potrebni Vas brzo povezujemo sa već provjerenim nacionalnim i internacionalnim telekom operaterima. Sve što trebamo sa Vaše strane jest da osigurate agente i definirate što želite raditi sa Vašim kontaknim centrom.

Cloud kontaktni centar Callidus grupe pruža sve što trebate da bi zadovoljili potrebe svojih korisnika, poboljšali produktivnost svojih agenata i unaprijedili rad kontakt centra:

Brza implementacija, promjena po potrebi
Priuštite si kontaktni centar na par dana. Brzo instalirajte i deinstalirajte kontaktni centar prema potrebama prodajne inicijative ili prema sezonskim potrebama.
Pristup velikih mogućnosti
Pružite svojim klijentima odličnu službu za korisnike sa prednostima kao što su skills-based routing i nadzor u realnom vremenu za telesales kampanje, help-desk i ostale servise.
Koristite razne kanale
Pružite korisnicima užitak, odanost i mnogostruke prednosti povezujući se s njima koristeći različite kanale: telefon, e-mail, chat, pa čak i videopozive.
Zaposlite agente bilo gdje
S rješenjem Callidus grupe Vaš kontaktni centar može biti lociran bilo gdje. Spojite najbolje lokalne, udaljene i agente koji rade od doma u jedan virtualni kontaktni centar.
CRM integracija
Objedinite znanja i iskustva o svojim klijentima; povećajte prodaju i zadovoljstvo kupaca integracijom kontaktnog centra sa svim CRM alatima kao što su Salesforce, Microsoft Dynamics, Sugar CRM, Sage, pa čak i CRM koji ste sami napravili.