O nama      Kontakt

Osigurajte najbolje komponente javnog i privatnog Cloud servisa sa hibridnim Cloud uslugama
Hibridna Cloud usluga je rješenje za organizacije koje žele koristiti benefite javnog Clouda bez odricanja kontrole i sigurnosti koju ima pruža Privatni Cloud, te benefite outsource infrastrukture, to je sustav iz domene cloud computing okruženja.

Dok privatni Cloud nudi skalabilnost, efektivnost i smanjenje troškova, većina tvrtki neće prebaciti 100% podataka i infrastrukture u Cloud u skoroj budućnosti. Za određene klijente sigurnost i usklađenost diktiraju pravila, te zahtijevaju da se određene stvari pohranjuju u sigurnim, i dediciranim okruženjima. Za ostale, određeni poslovni procesi i aplikacije jednostavno funkcioniraju bolje na lokalnoj infrastrukturi, ili nemaju mogućnost uvođenja brzih veza prema Cloudu koje su preduvjet za neke Cloud usluge.

Spajanjem Cloud usluga sa fizičkom ili virtualnom infrastrukturom na lokaciji klijenta, hibridna Cloud usluga pruža najbolje od obje strane, te pruža više fleksibilnosti za tvrtke koje šire svoju IT infrastrukturu shodno svome razvoju na tržištu.