O nama      Kontakt

Vanjska i unutarnja WiFi polja
Unutarnje bežične mreže


U svijetu bežične LAN mreže, snaga i jednostavnost nikada nisu išli ruku pod ruku – sve do sada.
Naši WLAN sustavi donose snagu i jednostavnost za velike unutarnje implementacije; zajedno sa svim potrebnim zahtjevima:
  • besprijekorna interoperabilnost
  • napredna WiFi sigurnost
  • ogromna skalabilnost
  • upravljanje WLAN-om

Ali tu nije kraj, naša WLAN rješenja kombiniraju najbolje načine centralnog upravljanja sa nezamislivim naprednim i inteligentnim usmjeravanjem radio valova i Smart WiFi umrežavanja.
Vanjske bežične mreže

Vanjske pristupne točke jedinstvena su kombinacija suvremene antenske tehnologije i sve veće potrebe za umrežavanjem na svakom koraku.

Naši su sustavi izgrađeni da izdrže u najtežim uvjetima na otvorenom. Nudimo samostalne Access Pointove, kao i Access Pointove kojima upravljaju drugi uređaji i kontroleri. Za razliku od drugih implementatora, naši WiFi sustavi pružaju naprednu otpornost na smetnje, kako bi pružali najbolji signal i na mjestima gdje se mreže "miješaju".

Vanjske pritupne točke idealne su za javne površine kao što su javni parkovi, šetnice i sportski stadioni ili privatne površine nekih poduzeća kao što su luke i brodogradilišta.

Korisnici sada imaju mogućnost korištenja Smart WiFi okruženja koja pružaju veći doseg, jednostavnije korištenje, pouzdanije povezivanje i bolje performanse na otvorenim površinama.