O nama      Kontakt

Zašto je Callidus GRUPA član
Small Business Specialist zajednice?
Mi razumijemo Vaše individualne potrebe

Kao i sva poduzeća, mala tvrtke i obrti konstantno traže načine da pojačaju efektivnost i povećaju profitabilnost. Pravo tehnološko rješenje im definitivno može pomoći da ostvare sve te stvari i više, ali efikasni sistemi su najčešće i skupi sistemi za mala poduzeća sa malim brojem zaposlenika. Mala poduzeća također brže rastu te žele sisteme koji će organski rasti sa njima.
Callidus GRUPA ima poimanje i ekspertizu koja je potrebna da vaše poslovanje funkcionira sada, ali istodobno i znanje da prepozna što ćete trebati u budućnosti.
Mi radimo istraživanje za Vas

Mala poduzeća žele iskoristiti prednosti koje nude tehnološke inovacije isto kao i velika poduzeća, ali često moraju dobro prebirati među rješenjima na tržištu da bi pronašli nešto što će ih zadovoljiti, a da neće biti preskupo za njih. Nema potrebe kupovati nešto sa tisuću funkcija ako poduzeće koristi samo njih deset! Takav dodatni trošak nema poslovnog smisla i upravo ovdje Callidus GRUPA Vam može pomoći da razumijete Vaše točne potrebe i na taj način uložite u samo ono što Vam treba. Tako Vaš budžet ostaje neopterećen kao i zaposlenici koji se ne moraju boriti sa kompleksnim funkcionalnostima za koje nisu educirani.
Mi imamo znanje

Prelazak Vašeg poslovanja na mrežnu, serversku arhitekturu je korak ka potpuno novom nivou funkcionalnosti i operabilnosti. Tu tranziciju Callidus GRUPA je izvršila za mnoga mala poduzeća, tako da možemo preuzeti u cijelosti taj proces, ostavljajući Vama i Vašim zaposlenicima više vremena za fokus na samo poslovanje
Ne opterećujemo vas kompleksnim informatičkim terminima

Mi shvaćamo da kao poslovođa ili vlasnik poduzeća ne morate biti i tehnološki ekspert. Nisu Vam potrebni IT žargon i nerazumljive fraze koje treba dešifrirati. S tim u vidu, kada objašnjavamo tehničke detalje uvijek objasnimo što to zapravo znači i na taj način klijenta i njegove odluke uvijek uključimo u sve dijelove projekta u kojima želi sudjelovati.
Podržavamo Vaše poduzeće kompletno u IT smislu

Pošto većina malih poduzeća nema vlastiti IT odjel mi pružamo kompletno održavanje i servis vašeg sustava i opreme da bi čim prije mogli otkloniti eventualne zastoje. Ova podrška se ne odnosi samo na popravak kad nešto pođe po zlu već svojim partnerima vršimo kontinuirani proaktivni nadzor sistema i apliciramo nužne zakrpe da bi do greške ne bi uopće došlo.