O nama      Kontakt

Mozak IT sustava
Vaša sistemska infrastruktura je kao mozak Vaše tvrtke. Obuhvaća sve podatke Vaše tvrtke i pruža centralnu platformu za komunikaciju Vaše tvrtke.

Želite da sistemska struktura vaše tvrtke bude sigurna, i da funkcionira na zadovoljavajućem nivou. Callidus održava “mozak” Vaše tvrtke na najvišoj mogućoj razini, što rezultira operacijom cijelog sustava na istoj.

Ako je Vaša tvrtka kao i većina ostalih, tada Vaša sistemska infrastruktura evoluira zajedno sa Vašom tvrtkom. Kako se Vaše poslovne potrebe mijenjaju, a broj korisnika širi, dodajete novi hardver i softver.
Starenje, nekompatibilna oprema, zastarjeli softver, limitirani fizički prostor i napajanje, te različiti nepovezani sustavi doprinose kompleksnom upravljanju što dovodi do problematike u performansama I kontinuiteta sustava.


Callidus pristup

Callidus rješenja smanjuju inherentnu kompleksnost temelja Vaše tehnologije u cilju pružanja boljih performansi i veće administratorske kontrole sa manje individualnih točaka menadžmenta.

Naši sistemski konzultanti primjenjuju svoje duboko znanje za pravilno planiranje Vašeg sustava i konvergencije Vaše infrastrukture po pitanju fizičkih komponenti, integracije tehnologija i povezanosti. Ovom se pripremom uspostavlja temelj za poboljšanu dostupnost sustava, veću sigurnost i sukladnost, pojednostavljenu vizualizaciju, bolju otpornost, kao i skalabilnost i agilnost potrebnu za podršku novih tehnologija – u cilju podrške za izmjenjive zahtjeve Vaše rastuće tvrtke.

Callidusove sistemske usluge se fokusiraju na ova područja:
  • serveri i storage
  • virtualizacija
  • disaster recovery
  • backup
  • ostali sistemski servisi


Kada su bitne performanse, računajte na nas!

Bilo da ste u toku dizajniranja nove sistemske infrastrukture, ili jednostavno želite outsource infrastrukture radi boljih performansi i skalabilnosti Calldius Vam može pomoći.

Naši konzultanti za podatkovni centar centar visoko su kvalificirani stručnjaci sa velikim iskustvom u sistemskom planiranju, konsolidaciji podatkovnog centra, virtualizaciji – te također imaju veliko iskustvo vezano uz sve nove tehnološke komponente koje čine podatkovni centar.

Calldius grupa, zajedno sa liderima u industriji kao što su Dell, Microsoft, Supermicro, Ataro i Smartertools kontinuirano implementira najnovije dostupne tehnologije u cilju bolje podrške za svoje klijente.