O nama      Kontakt

Partnerstva
Callidus održava partnerstva sa vodećim tehnološkim vendorima u industriji kao što su Microsoft, DELL, Cisco i drugi. Također usko surađujemo sa brojnim lokalnim tehnološkim dobavljačima koji nude specijalne produkte i usluge uključujući najam podatkovnih centara, telekomunikacijske i Internet usluge, razvoj specijaliziranih aplikacija i drugo.
Principali
Microsoft
Callidus je član Microsoft partnerske zajednice od prvih dana osnivanja. 2009 godine stječe kompetenciju Microsoft Small Business Specialist čime naglašava svoju predanost malom i srednjem poduzetništvu.
Super Micro
Supermicro je globalni lider u polju custom serverskih rješenja visokih performansi i visoke efikasnosti. Rasponom rješenja opslužuje podatkovne centre, cloud providere, enterprise IT, big data, HPC, GPU akcelerirani computing i embedded računalne grane. Proizvodi uključuju servere, storage, blade sustave, radne stanice, mrežnu opremu te čitava gotova rješenja na razini racka za pojedine grane industrije. Glavne prednosti Supermicro rješenja u odnosu na konkurentske opreme su za red veličine veća fleksibilnost i mogućnost customizacije opreme što nam omogućuje da za svaki scenarij možemo projektirati egzaktno rješenje za pojedini zahtjev, a ne približno slično kao sa drugim vendorima. Sekundarna prednost Supermicro-a kao serverskog vendora je boji odnos kvalitete i cijene što je posebno izraženo kod kompleksnijih projekata gdje sa Supermicro rješenjima donosimo našim klijentima velike financijske uštede. Callidus radi sa Supermicrom od samog osnivanja tvrtke, te je kroz gotovo desetljeće stekao mnoge reference sa Supermicrom što je okrunjeno 2017 godine kada Callidus stječe službeni status Supermicro System Integrator.
Dell

Kao DELL partneri, osim brojnih resursa, imamo pristup dediciranom predstavništvu DELL-a pomoću kojeg za Vas kreiramo specijalna prilagođena rješenja koja DELL potom izrađuje samo za Vas.
3CX

3CX sustav za ujedinjenu komunikaciju je pripadnik nove generacije čistih softverskih sustava koji malim i srednjim tvrtkama donosi drastične uštede i revolucionarne nove mogućnosti. Široko iskustvo u izgradnji sustava ujedinjene komunikacije, vlastiti certificirani stručnjaci te puna podrška proizvođača omogućuju nam da Vam izgradimo snažne komunikacijske temelje.
SmarterTools

SmarterMail je isplativa alternativa Microsoft Exchange-a, donosi novu razinu funkcionalnosti u poduzeća, ISP-e i web hosting okruženja. S ovom suradnjom omogućili smo nešto novo na tržištu te kvalitetniju uslugu Cloud programa.
Altaro

Altaro je poduzeće specijalizirano za jednostavna i pristupačna backup rješenja za male, srednje i velike tvrtke. Izvrsno je rješenje za backup u virtualnim okruženjima.
Kaspersky

Kaspersky antivirus je kvalitetna zaštita Vašeg računala. To je prva linija obrane računala od prijetnji sveprisutnih zloćudnih programa.

OSTALA TEHNOLOŠKA PARTNERSTVA I ZASTUPSTVA