O nama      Kontakt

Vrhunski informatički odjel vašeg poslovanja
Dosta vam je izjedanja budžeta koji Vam čine problemi sa računalima i plaćanja skupih servisera i konzultanata sa malo ili ništa rezultata?

Sa našim sustavom održavanja, možemo u potpunosti preuzeti upravljanje i održavanje Vašeg informatičkog sustava na dnevnoj bazi i na taj način Vas osloboditi skupih, frustrirajućih računalnih problema, ispada sistema i sigurnosnih hazarda. Na taj način dobivate sve prednosti visoko certificiranog, kompetentnog informatičkog odjela sa iskustvom, ali za samo djelić cijene koju biste plaćali da zaista posjedujete takav odjel.

U većini slučajeva možemo smanjiti Vaše troškove održavanja informatičkog sustava do 50%, a u isto vrijeme povećavajući pouzdanost i performanse sustava. Eliminiramo viruse, spam, ispade sustava i druge računalne probleme čime efektivno izbjegavate skupe popravke i troškove oporavka od ispada. Pri tome Vam nećemo smetati u Vašim svakodnevnim poslovnim procesima jer pomoću administrativnih metoda na daljinu možemo nadgledati i vršiti popravke na Vašem sustavu direktno iz našeg centra, bez dolaženja na Vašu lokaciju. Na taj način se može riješiti i do 70% tipičnih problema. Druga prednost takove operacije je što se problem može riješiti trenutačno, ne morate čekati da se serviser pojavi na lokaciji.
Vrijeme odaziva 4 sata!

U našem ugovornom programu održavanja imat ćete podršku stručnjaka koji su dostupni 7dana tjedno 0-24h preko telefonskog Help Deska za partnere. U slučajevima kad problem zaista zahtjeva naše prisutnost na lokaciji, ugovornim partnerima jamčimo maksimalno vrijeme odaziva od 4h (jamstvo se odnosi na geografsko područje sjeverozapadne Hrvatske koje možete vidjeti ovdje.)
Tehnički dio ugovornog održavanja obuhvaća:
  • instalaciju servera, radnih stanica i konfiguracija mrežne opreme
  • instalaciju ostale računalne opreme
  • vršenje redovitih nadogradnji sustava patchevima
  • održavanje funkcionalnosti svih komponenti informatičkog sustava
  • optimiziranje informatičkog sustava
  • održavanje sustava zaštite od virusa, spama i ostalih sustava informacijske zaštite
  • proaktivni nadzor ključnih dijelova sustava
  • izrada ili nadzor izrade sigurnosnih kopija podataka
  • tehničko dokumentiranje stanja i strukture vašeg informatičkog sustava te bilježenje svih bitnih promjena
Puni krug

Osim tehničkog dijela usluge, kroz naše usluge održavanja informatičkog sustava istovremeno dobivate mogućnost besplatnog korištenja naših konzultantskih usluga. Kvalificirani smo za metodičko praćenje Vašeg informacijskog sustava te kvantificiranje njegovih učinaka u odnosu na stvarne zahtjeve Vaših poslovnih procedura. Ako primijetimo da bi se neki aspekt Vašeg poslovanja mogao optimizirati modifikacijom postojećeg informatičkog sustava ili njegovom dogradnjom, to ćemo Vam i predložiti uz ekonomske procjene učinaka kako bi mogli samostalno procijeniti isplativost investicije.
Na taj način zaokružujemo našu ponudu jer dajemo kompletnu uslugu podrške vezanu za sve pore Vaših informatičkih stavki i aktivnosti. Potpuno Vas oslobađamo brige oko tog aspekta Vašeg poslovanja i omogućujemo Vam da se posvetite onom što je najbitnije, a to su Vaši klijenti.