O nama      Kontakt

Mrežna i sigurnosna rješenja

Vaša mrežna infrastruktura je temelj vaše IT infrastrukture – priključak koji objedinjuje hardver, softver, komunikaciju, cloud i virtualizacijske usluge.

Posjedujući veliko iskustvo i veliki broj certificiranih stručnjaka, u mogućnosti smo vam pružiti niz IT infrastrukturnih rješenja koja:
  • optimiziraju performanse vaše mreže i njenu maksimalnu dostupnost
  • maksimiziraju isplativost postojećih i budućih ulaganja
  • brzo se i jednostavno implementiraju u Vaš sustav

Od kablova u zidovima i stropovima do automatskog prebacivanja prometa na drugu lokaciju u slučaju nestanka struje, Callidus nudi cjelovita mrežna rješenja od savjetovanja, projektiranja, preko implementacije i dugoročne podrške.

Potičemo promjene

Bilo da gradite novu mrežu ili je potrebno izvesti specifične zahtjeve na postojećoj mrežnoj infrastrukturi, kao što su propusnost, dostupnost, veza ili skalabilnost, mrežna rješenja Callidus grupe dizajnirana su da rastu sa potrebama poslovanja i omoguće Vam integraciju novih usluga i tehnologija.

Organizacija poput Vaše mora pronaći učinkovite načine da zaposlenike drže povezane i produktivne, a njihove informacije i usluge dostupne. Kako mobiteli, cloud i on-line kanali nude mnoge mogućnosti pristupa sa udaljenih lokacija, izazov predstavljaju korporacijski servisi kojima smiju pristupiti samo ovlaštene osobe.

Callidus grupa nudi lepezu različitih rješenja za mrežnu sigurnost i pristup mreži koja štiti Vaše korporativne sustave, informacije i zaposlenike od sve većih prijetnji.

Smanjiti rizik svog poslovanja može se postići ugradnjom firewall-a. Stručnjaci i inženjeri Callidus GRUPE nude vam pomoć u zaštiti svih pristupnih puteva koji vode do Vaših korporativnih servisa, kako sigurnosnim rješenjima, tako i svojim uslugama.

Prevencija je najbolja obrana

Ostati konkurentan u današnjem svijetu znači očuvati produktivnost zaposlenika i olakšati poslovnim partnerima poslovanje s vama. Callidus grupa Vam nudi pomoći pri zaštititi Vaših sustava i osjetljivih informacija koristeći najnaprednija sigurnosna rješenja koja će Vam uvijek stajati na raspolaganju.