O nama      Kontakt

Vizija i metodologija
Temelji naših usluga bazirani su na znanju, stoga u njega najviše i ulažemo. Kako bi što bolje odgovorili na sve poslovne izazove, sustavno ulažemo u znanje svojih kadrova, a istodobno ulažemo u odnose i suradnju sa našim partnerima da bi Vama zajednički uspješno isporučili i najkompleksnija rješenja.

Naše vrijednosti su rad, pouzdanost i odgovornost. Jedino rad stvara dugoročnu vrijednost, kako za nas tako i za klijenta, stoga ga odrađujemo predano te težimo uvijek višim standardima. Kad preuzmemo neku obvezu izvršavamo je temeljito i u roku, bez obzira na eventualne otegotne okolnosti jer svaki uspješan projekt vrednujemo kao veliku dugoročnu korist.

Naša nastojanja su uvijek usmjerena ka principu „ključ u ruke“, oslobađajući time klijenta nepotrebnih opterećenja oko specifičnih segmenata IT problematike. To znači da ćemo detaljno proučiti potrebe klijenta, predložiti odgovarajuće rješenje, isporučiti gotovo rješenje, educirati klijenta za korištenje rješenja i pružiti mu podršku 24/7.
Nismo zatvorena tvrtka, shvaćamo važnost novih ideja i protoka znanja, stoga rado prihvaćamo nove suradnje i nove izazove. Otvorenost je i princip na kojem komuniciramo sa našim klijentima jer se na taj način razvijaju nove ideje te se rapidno stvaraju nove mogućnosti od kojih imamo koristi kako mi tako i sami klijenti.