O nama      Kontakt

3cx Kontaktni centar
3CX kontakt centar omogućuje agentima i supervizorima napredne i konsolidirane mogućnosti kroz unificirano i intuitivno desktop sučelje koje koriste i ostali djelatnici organizacije za svakodnevnu komunikaciju.
Pošto se transparentno integrira sa bilo kojim CRM sustavom ili poslovnim sustavom kojeg organizacija posjeduje, dobivate više iz vaša dva najvažnija resursa; ljudi i informacija. 3CX kontakt centar omogućuje agentima da efikasno komuniciraju prema klijentima, ali i između sebe kako bi se čim bolje iskoristili interni resursi, a to postiže UC funkcijama kao presence, chat, razmjena dokumenata, dijeljenje ekrana i video. Agenti po potrebi mogu raditi iz ureda ili od kuće koristeći isto korisničko sučelje. Sa mogućnošću rada od kuće dobivate mogućnost za odabir odgovarajućih agenata iz mnogo veće baze talenata.

3CX pozivni centar standardno podržava vodeće CRM sustave kao Mycrosoft Dynamics, Salesforce, SugarCRM, Google Contacts i SageACT! Uz standardnu CRM podršku 3CX prate i API sučelja za integraciju sa bilo kojom poslovnom aplikacijom u kojoj se prati poslovni proces interakcije sa klijentom.
Dolazni pozivni centar – zaključite problem u prvom kontaktu

Vaši klijenti zahtijevaju prvoklasnu uslugu i personaliziranu podršku, preko svih kanala komunikacije i to svaki put. Napredne 3CX queue strategije i usmjeravanje poziva na temelju vještine (poput iskustva, znanja stranih jezika i slično) osiguravaju da dolazni pozivi budu uvijek usmjereni na pravog agenta zavisno o tipu upita, važnosti samog klijenta, nivou vještine agenta, predviđenom vremenu čekanja i sličnim parametrima. Izbjegnite preopterećenosti pozivnog centra korištenjem opcija kao povratni poziv koja omogućuje klijentima da spuste slušalicu i prekinu čekanje, ali koja im osigurava da će ih automatski nazvati prvi slobodni agent. Kroz integraciju i ujedinjenu komunikaciju, 3CX pozivnim centrima omogućuje maksimalnu utilizaciju agenata i najbrže rješavanje upita što je temelj za profitabilnost pozivnog centra i postizanje zadovoljstva klijenata.


Odlazni kontaktni centar – premašite pragove efikasnosti

Bez obzira da li radite telemarketing, anketiranje, naplatu potraživanja ili slično, znate da trošak rada doseže i do 80% ukupnih operativnih troškova kontaktnog centra. Efikasnost je u srži fokusa svakog odlaznog kontaktnog centra, a 3CX vam daje okvir da je modelirate prema vašim potrebama.
Educirajte efikasnije nove agente omogućujući trenerima i supervizorima da slušaju razgovore agenata te da se po potrebi uključe u njih bez da klijent to čuje i zna (listen and whisper). Maksimizirajte produktivnost kontaktnog centra korištenjem moćnih statističkih alata za prikaz efikasnosti agenata.

Upravljanje i kontrola


Kako bi osigurali potrebnu efikasnost i optimalno iskustvo korisnika operater kontaktnog centra mora razumjeti i konstantno prilagođavati procese i interakcije sa samim klijentima. Povijesni izvještaji kao i izvještaji u realnom vremenu pomažu voditeljima, supervizorima i samim agentima da bolje razumiju kako se klijenti opslužuju te da se brže mogu prilagoditi stalno promjenjivim poslovnim potrebama.
Izvještajni sustav serijski dolazi sa 3CX-om te pruža desetine standardnih kontakt centar izvještaja koji se mogu parametrizirati za sve važne varijable. Za praćenje rada u realnom vremenu 3CX nudi dvije aplikativne razine. Prva je kroz multimodalni 3CX UC klijent koji agentima daje okvir za sve procese interakcije sa klijentom, a supervizoru daje dodatnu razinu da može detaljno nadgledati tokove poziva, statistike, pojedine procese kao i agente. Drugu razinu predstavlja fleksibilni 3CX WallBoard koji služi za prikaz kumulativne statistike kontaktnog centra (u realnom vremenu) direktno na zasebnom monitoru te predstavlja vršni nadzor rada kontaktnog centra koji pomaže da se operacije zadrže unutar definiranih SLA pragova.
Snimanje poziva je standardno uključeno u sustav te omogućuje lako verificiranje bilo koje sporne povijesne interakcije sa klijentom za zaštitu klijenata kao i samog kontaktnog centra.

Kontaktni centar budućnosti

Izgradite superiorna korisnička iskustva te omogućite korisnicima da komuniciraju s vama na način koji oni odaberu. Omogućite klijentima da izaberu razinu intimnosti interakcije koju oni trebaju kako bi vam poklonili povjerenje na obostranu dugoročnu korist. Unaprijedite kontaktni centar moćnim alatima nove generacije kao web konferencije, chat, videokonferencije, razmjena dokumenata i slično.
3CX WebMeeting je prirodna nadogradnja standardnog kontaktnog centra. Iskoristite vizualne alate i govor tijela za kvalitetnije zaključivanje interakcije sa klijentima. Po potrebi i dozvoli korisnika preuzmite kontrolu nad računalom klijenta kako bi drastično skratili put do konačnog cilja poziva.
Eliminirajte troškove 0800 ulaznih kanala omogućavanjem pristupa klijentima direktno preko web browsera istovremeno dižući kvalitetu interakcije i efikasnost na daleko viši nivo.