O nama      Kontakt

Callidus Grupa d.o.o. firma je koja s ponosom iz godine u godinu raste kako u poslovnim rezultatima tako i brojem zadovoljnih klijenata, brojem projekata i naravno povećanjem našeg uspješnog tima.
Trenutno brojimo tim od 20 mladih izuzetnih stručnjaka, a u potrazi smo i za još puno mladih talenata!


Voliš prodaju i izazove? Zanima te rad na dinamičnim projektima, s najsuvremenijim tehnologijama? Voliš timski rad? Uvijek nastojiš pronaći najbolje moguće rješenje za zadatak na kojem radiš? Onda si osoba kakvu tražimo.


Postani dio našeg tima!Callidus Grupa je mjesto na kojem možeš pokazati svoje sposobnosti, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.
Temelj naše tvrtke je znanje te u Callidusu ono počiva na vrijednim i talentiranim ljudima.
Kompetentni i motivirani zaposlenici, koji zajednički teže prema ostvarenju istog cilja, vitalni su faktor našega uspjeha. Ponosimo se raznolikošću znanja, vještina i iskustva naših zaposlenika.


Ako ti sve ovo zvuči privlačno, a istovremeno si proaktivna i visoko motivirana osoba, profesionalnim izazovima prilaziš s pozitivnim stavom, brzo učiš i spreman/na si za timski rad, pošalji nam svoju prijavu na jedno od otvorenih radnih mjesta i pruža ti se mogućnost da postaneš dio našeg tima.