O nama      Kontakt

Koristite ono što Vam je potrebno, kada Vam je potrebno

Sa Cloud rješenjem možete koristiti IT usluge na isti način kao što koristite struju, gorivo ili namirnice iz obližnje trgovine. Koristite samo ono što Vam treba, u trenutku kada Vam treba.

Bez obzira na to da li Vaša tvrtka treba svoje osobno Cloud okruženje, javnu Cloud uslugu, ili hibridnu opciju, Calldius grupa posjeduje stručnost i iskustvo u pružanju najinovativnijih rješenja implementacije i upravljanja Vašeg postojećeg sustava.


Javni cloud
Poput velikog mjesta za sastanke, javni cloud je dobar, cjenovno isplativ način da se postignu svi benefiti koji dolaze sa cloud computingom, zajedno sa skoro beskonačnom skalabilnošću. Ne pruža ekskluzivu koju možete naći u privatnom cloudu ili hibridnoj opciji, ali u većini slučajeva, to je sasvim zadovoljavajuća opcija.

Privatni ili hibridni cloud
Dok javni Cloud nudi određenu razinu sigurnosti, za maksimalan učinak koji biste ipak željeli, Vaš privatni Cloud koji bi bio implementiran u Vašoj tvrtki, iza Vašeg firewall-a koji je održavan od strane Vašeg IT odjela.

Hibridni Cloud kao rješenje nije samo jedan Cloud, on je zapravo neprimjetno integriran sustav koji sadržava i privatni i javni Cloud u vidu obavljanja različitih funkcija sa jednom organizacijskom jedinicom. Na ovaj način možete koristiti javni Cloud servis za sve ne osjetljive operacije, i oslanjati se na privatni Cloud kada Vam je potreban.

Pouzdanost prije svega

Callidus svoje cloud usluge pruža iz podatkovnog centra Križ (PCK DATACROSS), najvećeg u jugoistočnoj Europi te najvišeg standarda pouzdanosti (Tier 4). Kao takav pruža potpunu sigurnost za podatke klijenata kao i redundantne veze proizvoljnog kapaciteta (od 1Mbit do stotine Gbit).

Bilo da tražite vodstvo ili potporu u Vašem istraživanju clouda ili dedicirani tim stručnjaka koji će Vam pomoći sa Vašim poslovnim zahtjevima, mi imamo opciju koja će Vas dovesti do uspjeha.

Pomažemo u funkcioniranju Vaših cloud operacija na dnevnoj bazi, u pro aktivnom praćenju Vaše infrastrukture, održavanju operacijskog sustava i patchiranju te praćenju aplikacija.


Sve to radi dedicirani tim čiji je fokus razumijevanje Vašeg poslovanja i pomoć u njegovom rastu. Imate pristup podršci 24x7x365 na telefon, email ili chat od strane cloud inžinjera dediciranih za uspjeh Vašeg Clouda.