O nama      Kontakt

Cloud e-mail
Za mnoge firme vlastiti e-mail sustav može biti kompliciran za upravljanje i održavanje. Ti sustavi zahtijevaju stalna ulaganja u servere, konkretno u hardver, softverske licence i e-mail klijente. Osim toga, vlastiti e-mail sustavi opterećuju IT resurse zbog rutinske kontrole spama, antivirusa, serverskih problema i arhiviranja zbog pravnih propisa, a kada dođe do neplaniranih prekida u radu e-maila, produktivnost i ugled organizacije padaju.

S druge strane tipični POP3 e-mail dobiven u paketu s internet priključkom ili web stranicom jednostavno ne zadovoljava stvarne potrebe organizacija niti u funkcionalnom smislu niti u smislu pouzdanosti e-maila kao dokumenta (pošto nema kopije maila na serveru nego samo na klijentskom računalu).

Enterprise e-mail za svaku organizaciju


Cloud e-mail omogućava Vam da teret upravljanja i održavanja e-mail sustava maknete daleko od svog IT osoblja kako bi im ostavili više prostora da se posvete važnijim projektima. Biti ćete u mogućnosti smanjiti troškove vezane za upravljanje e-mail sustavom.

Callidus grupa posjeduje iskustvo, infrastrukturu i tehnologiju za implementaciju cloud e-mail sustava za male, srednje i velike firme, koji radi kao da je vlastiti sustav.

Smartermail kao alternativa za Microsoft Exchange

Callidus grupa nudi cijeli niz cloud e-mail usluga sa našim SmarterMail servisom koji pruža sve Microsoft Exchange značajke, bez dodatnog troška i složenosti. SmarterMail koristi ActiveSync usluge kako bi na svim svojim uređajima bili sinkronizirani što znači da sve svoje e-mail poruke, kontakte te kalendar i obaveze možete pregledavati na svim Vašim uređajima kao što su PC, laptop, mobitel, tablet…
Prednost koja vam omogućuje da radite bilo kada i bilo gdje.

Usluga Cloud e-mail Callidus grupe uključuje:
  • e-mail bez spama, reklama i virusa
  • dijeljenje kalendara, kontakata, zadataka i bilješki
  • pristup sa bilo kojeg mjesta
  • sinkroniziranje svih vaših mobilnih uređaja (iPhone, Android, Windows Phone)
  • vlastitu domenu za e-mail
  • filtriranje sadržaja i skeniranje izlaznih e-mailova
  • arhiviranje e-mail poruka
  • dodatne opcije suradnje, usklađenosti i sigurnosti koje se prilagođavaju vašim potrebama